shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer
Aaron geefpagina

Online seksueel misbruik van kinderen moet stoppen.

Strijd samen met IJM tegen deze snelgroeiende vorm van zware criminaliteit. Bescherm kinderen en doneer voor vrijheid.
Aaron was 2 jaar
Aarons misbruik was te zien op een scherm als dit.

Meer dan 40% van de slachtoffers van online misbruik is jonger dan 11 jaar. Het zijn kinderen, peuters en baby's. Aaron was 2 jaar. Dit moet stoppen.

Bekijk Aarons verhaal [video]

Over slavernij

Slavernij en mensenhandel bestaan wereldwijd nog steeds.

Veel mensen denken dat slavernij al honderden jaren niet meer bestaat. Toch zijn er nu meer slaven dan ooit in de wereldgeschiedenis. Miljoenen kinderen, vrouwen en mannen worden mishandeld, verkracht en uitgehongerd in boerderijen, bordelen, vissersboten en fabrieken.

Over slavernij

Slaveneigenaren geven meer om geld dan om mensen.

Er worden miljarden euro’s verdiend aan slavernij. Gedreven door hebzucht en met rust gelaten door lokale rechtssystemen, verdienen eigenaren van slaven veel geld met deze misdaad. Meestal zijn het de armste mensen die gedwongen worden te werken als slaven. Er is niemand die hen beschermt.

Over slavernij

Ieder mens heeft recht op een leven vrij van geweld.

Wanneer slaven vechten voor hun vrijheid, worden zij verschrikkelijk mishandeld. Samen kunnen wij voor de middelen zorgen om hen hun vrijheid te geven en de slavenhandel voor eens en altijd kapot te maken.
Wie wij zijn

International Justice Mission (IJM) is een wereldwijde organisatie. We werken samen met lokale rechtssystemen om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen.

Ons model om een einde te maken aan slavernij
FREEDOM PARTNER

Vrijheid begint bij u

Onschuldige kinderen, vrouwen en mannen worden geslagen, misbruikt, verkracht en in slavernij vastgehouden. Strijd mee tegen dit onrecht. Geef vrijheid.

Freedom Partner worden
Recente bevrijdingen
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up