shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Vecht met uw kerk tegen slavernij!

Leid uw kerk in de strijd voor vrijheid

"God haat het onrecht in deze wereld. En Hij wil dat Zijn kerk daar iets tegen doet! Ichtus VBG wil het verschil maken in Twente, maar ook over grenzen heen.

IJM werkt passievol, vanuit de opdracht van Christus, maar is vooral ook effectief, betrouwbaar en heeft haar sporen verdiend. Op deze manier nemen we als kerk onze taak om onrecht te bestrijden serieus en mogen we in Jezus Naam 'misdadige ketenen losmaken, de banden van het juk ontbinden en de verdrukten bevrijden' (Jes. 58:6)."

Harold Velten voorganger Vrije Baptisten Gemeente Ichtus, Wierden

"Gary Haugen en IJM schudden het sociale geweten van de wereldwijde kerk wakker en hebben onderwijl aan de internationale mensenrechtengemeenschap laten zien waarom het, om een einde te maken aan armoede, noodzakelijk is dat er een einde wordt gemaakt aan het geweld dat wordt veroorzaakt door het wijdverbreide tekortschieten van rechtssystemen in de ontwikkelingswereld. In het belangrijke boek The Locust Effect zet Haugen beide wake-up-calls voort."

Tim Keller Redeemer Presbyterian Church of New York City
lorem lorem

Freedom | Sunday

Uw kerk kan helpen een eind te maken aan slavernij.

Kom in contact

Bedankt, uw bericht is verzonden. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnmen.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up