shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Word Freedom Church

Word onderdeel van de wereldwijde beweging van kerken die opstaan om een einde te maken aan slavernij en geweld.

Wat is een IJM Freedom Church?

Freedom Churches sluiten zich aan bij het werk van IJM voor gerechtigheid op drie manieren. Door te geven, te bidden en in actie te komen. Wanneer je Freedom Church wordt kan je samen met jouw gemeente verdieping zoeken in wat Gods woord zegt over recht, je verbinden met Gods hart voor rechtvaardigheid en in actie komen om bij te dragen aan het einde van slavernij.

Leid uw kerk in de strijd voor vrijheid

"God haat het onrecht in deze wereld. En Hij wil dat Zijn kerk daar iets tegen doet! Ichtus VBG wil het verschil maken in Twente, maar ook over grenzen heen.

IJM werkt passievol, vanuit de opdracht van Christus, maar is vooral ook effectief, betrouwbaar en heeft haar sporen verdiend. Op deze manier nemen we als kerk onze taak om onrecht te bestrijden serieus en mogen we in Jezus Naam 'misdadige ketenen losmaken, de banden van het juk ontbinden en de verdrukten bevrijden' (Jes. 58:6)."

Harold Velten voorganger Vrije Baptisten Gemeente Ichtus, Wierden

"Gary Haugen en IJM schudden het sociale geweten van de wereldwijde kerk wakker en hebben onderwijl aan de internationale mensenrechtengemeenschap laten zien waarom het, om een einde te maken aan armoede, noodzakelijk is dat er een einde wordt gemaakt aan het geweld dat wordt veroorzaakt door het wijdverbreide tekortschieten van rechtssystemen in de ontwikkelingswereld. In het belangrijke boek The Locust Effect zet Haugen beide wake-up-calls voort."

Tim Keller Redeemer Presbyterian Church of New York City
lorem lorem

Freedom | Sunday

Uw kerk kan helpen een eind te maken aan slavernij.

Freedom Church

Wanneer u onderstaand contactformulier invult, zal onze church mobiliser contact met u opnemen. Samen zullen we kijken naar hoe jullie als gemeente de rol van Freedom Church willen invullen, dit is namelijk voor iedere kerk anders. We kijken graag naar een manier die bij jullie kerk past. U hoeft geen kerkleider te zijn om u hiervoor aan te melden (dat mag natuurlijk wel!), ook wanneer u lid bent van een kerk en u een hart heeft voor gerechtigheid komen we graag in contact. We kijken dan samen naar de mogelijkheden om ook uw kerk te activeren in de strijd tegen slavernij.

Kom in contact

Bedankt voor uw interesse in IJM's Freedom Church. Uw bericht is verzonden. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up