shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Partnerschappen & Samenwerkingen

Om wereldwijd de meest kwetsbaren te beschermen tegen geweld en slavernij, werkt IJM met partners in verschillende soorten samenwerkingen. Dit zijn lokale en internationale autoriteiten, andere ngo’s, bedrijven en stichtingen. Maar ook in bewustwordingscampagnes en andere initiatieven strijden we voor vrijheid en tegen onrecht.

Hieronder enkele voorbeelden:

Uitgelicht

Meld kindermisbruik ook in het buitenland!
Naar schatting zijn wereldwijd jaarlijks 1,2 miljoen kinderen slachtoffer van seksuele uitbuiting. Help deze kinderen en meld vermoedens van kindermisbruik! In Nederland kan dat onder andere bij de politie.

Don't look away
De campagne ‘Don’t Look Away’ roept reizigers op alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden, ook in het buitenland. De campagne is een samenwerking van het ministerie van Justitie en Veiligheid, Koninklijke Marechaussee, Nationale Politie, Bureau Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, de ANVR, TUI Nederland, Corendon, ANWB, Defence for Children – ECPAT, Terre des Hommes, Free a Girl, Plan International Nederland en IJM Nederland.

Naar de website >

Netwerken

Programma's

Bewustwording & Fondsenwerving

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up