shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Periodieke schenking

Meer zekerheid en meer voordeel: Leg uw schenking vast in een periodieke schenkingsovereenkomst.

Door uw gift vast te leggen met een periodieke schenkingsovereenkomst is deze volledig aftrekbaar van de belasting. Het bedrag dat u terugkrijgt is afhankelijk van uw inkomen. U kunt overwegen om dit bedrag ook te schenken.

Door het vastleggen van uw gift voor minimaal 5 jaar in de periodieke overeenkomst heeft IJM meer zekerheid over haar inkomsten en zo helpt u ons om onze projecten te kunnen plannen.

Voorwaarden
Bij een periodieke schenkingsovereenkomst is het wettelijk verplicht dat een eventuele echtgenoot of geregistreerd partner de overeenkomst ook ondertekent. Daarom vragen wij ook het e-mailadres van uw partner.
Op de website van de Belastingdienst kunt u meer lezen over de voorwaarden.

Hieronder kunt u uw periodieke schenkingsovereenkomst aanvragen.
Bedankt voor uw steun aan de strijd tegen onrecht!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via [email protected] of 088 - 506 0400.

Periodieke schenking

Hartelijk bedankt. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om het formulier voor Periodieke Schenkingen in te vullen. Indien u de gegevens van een partner heeft ingevuld, ontvangt hij/zij een e-mail nádat u uw deel heeft ingevuld.

Heeft u het formulier niet ontvangen? Neem contact met ons op: [email protected].

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up