shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer
Terug naar verhalen

Strijd mee tegen slavernij: Doe mee aan de Mudraise 2024!

Deel

Strijd mee tegen slavernij: Doe mee aan de Mudraise 2024!

Op zaterdag 8 juni 2024 houdt IJM voor de zevende keer op rij de MudRaise. De MudRaise is een obstakelrun waarbij honderden deelnemers door de modder gaan en fondsen werven voor de strijd tegen moderne slavernij.

Lees verder

Net als vorig jaar is de MudRaise weer op het mooie parcours van Mud Masters in Haarlemmermeer. Over de jaren is er al meer dan 1,5 miljoen euro opgehaald voor de strijd tegen moderne slavernij en mensenhandel.

Dit jaar doen onder andere tv-presentator Rachel Rosier en influencer Rev Wayne mee. Rachel haalt fondsen op voor de strijd tegen een snelgroeiende vorm van moderne slavernij, namelijk online kindermisbruik in de Filipijnen. “Ik las over een chauffeur die werkt voor IJM in de Filipijnen,” vertelde Rachel over haar motivatie. “Hij heeft heel bizar werk. Want als kinderen worden bevrijd van online seksueel misbruik, dan komen ze bij hem in de auto terecht. Vaak huilend en krijsend. Dat is ongelofelijk aangrijpend. Dus hij heeft altijd een handdoek bij zich om zijn tranen op te vangen. Hij zei: ‘In deze handdoek kan ik al mijn tranen kwijt.’ Ik vond dat heel aangrijpend om te lezen. Ik dacht: wat is de wereld toch soms een afschuwelijke plek en hoe belangrijk is het werk van IJM.”

lorem
IJM Mudraise 2021 Michael Terlouw Fotografie 3801

Doe jij dit jaar mee? Jouw deelname maakt écht impact. Meld je nu direct aan op mudraise.nl. Natuurlijk helpen wij je op weg met tips voor trainen en fondsenwerven. We doen het samen!

Meedoen met een team? Nóg leuker! Verzamel je vrienden en start direct jouw team op mudraise.nl. We zien je graag in juni aan de start. Until all are free!

Word deel van de beweging die een einde maakt aan slavernij en mensenhandel.

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up