shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Nalaten

Uw gift leeft voort

"Wij geloven dat International Justice Mission mensen écht helpt. Daarom hebben we door de jaren heen verscheidene donaties gedaan. Maar we wilden meer doen. We hadden genoeg gespaard voor ons pensioen en om vrijgevig te zijn naar onze familie, maar we hebben ook de ruimte om een goed doel te steunen. Daarom hebben we besloten om IJM in onze testamenten op te nemen. We zijn blij dat we mensen zullen helpen met deze giften."

Joe en Anna Gepensioneerd echtpaar

"Mijn echtgenoot Hal en ik waren enthousiast over International Justice Mission. We hebben zelfs nog vrijwilligerswerk voor de organisatie gedaan. Na het overlijden van Hal wilde ik een gift doen in zijn nagedachtenis. Mijn kinderen raadden mij aan mijn testament aan te passen. Mijn adviseur vertelde me hoe ik het meest gunstig aan zowel mijn kinderen als IJM kon nalaten. Ik weet dat Hal hier ook blij mee zou zijn."

Joanne
Wanneer u, net als deze donateurs, IJM opneemt in uw nalatenschap,
zorgt u dat uw steun voor vrijheid voortleeft.
Nalatenschap

Een nalatenschap kan op verschillende manieren:

 • U kunt IJM een legaat nalaten: een vast geldbedrag of een bepaald goed.
 • Of u kunt IJM tot (mede)erfgenaam benoemen, voor een zelf te bepalen percentage van uw nalatenschap.

U regelt uw testament en eventuele aanpassingen van uw testament bij de notaris.

Belasting

Van wat u nalaat aan IJM gaat niets naar de belasting. Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hoeven wij geen erfbelasting af te dragen als u ons iets nalaat. Wij kunnen een erfenis of legaat dus geheel gebruiken voor het werk van IJM. Ook kleine bedragen kunnen al een enorm verschil maken.

Nalatenschappen brochure

Download hier de brochure over nalatenschappen en IJM. Vul uw e-mailadres en/of telefoonnummer in, en u kunt de brochure direct digitaal bekijken.

Persoonlijk contact
Heeft u vragen over het opnemen van IJM in uw testament?
Heeft u vragen over de afwikkeling van een testament waarin IJM is opgenomen?

Neemt u gerust contact op met ons op.
U kunt vragen naar Ruud de Boer.

Telefoon
06 3870 6168
E-mail

[email protected]

Postadres
Postbus 13815
2501 EV
Den Haag

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gegevens

Uw donatie:

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up