shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Voor Studenten

Samen voor recht & vrijheid

Mensenhandelaren jagen op de armen en zwakken. Ieder die vastzit in slavernij is een persoon met een naam, een verhaal en een droom. Samen kunnen we redding sturen en ze bevrijden! Op allerlei plekken nemen studenten de leiding in de groeiende beweging om slavernij te beëindigen. Zij organiseren bijvoorbeeld events, voeren actie of zetten zich in voor de hervorming van rechtssystemen. Voor je straks echt begint aan je maatschappelijke loopbaan, is het goed om kennis te nemen van deze beweging. Jouw generatie heeft de sleutels in handen om een eind te maken aan slavernij!

Boek een inspirerende spreker

Als International Justice Mission (IJM) delen we eerlijke en rauwe verhalen over moderne slavernij. De gruwelijke realiteit van slavernij kan je totaal verlammen. Maar wij geloven in een God die zelfs in de diepste duisternis licht kan brengen. En dat zien we ook gebeuren! Dit geeft hoop en moed om te blijven strijden tegen moderne slavernij. Onze sprekers delen regelmatig hoopvolle verhalen over deze strijd en komen graag bij jouw dispuut of studentenvereniging spreken. Tijdens deze avonden zien we het onrecht, ontdekken we wat de Bijbel hierover zegt en worden we geïnspireerd om te gaan voor gerechtigheid in ons eigen leven en dat van onze naasten.

Nodig een gepassioneerde spreker uit voor jullie dispuut of studentenvereniging door contact op te nemen met Joost Keesmaat (zie onderstaande contactgegevens). Heb je vragen of ideeën? We denken graag met je mee!

Nodig een spreker uit

Doe mee met de MudRaise

Wereldwijd leven er 50 miljoen mensen in slavernij. Kinderen, vrouwen en mannen worden mishandeld en misbruikt. Kom met jouw dispuut of vereniging in beweging tegen moderne slavernij!

De MudRaise is een sportieve prestatie én een fondsenwervende uitdaging. Door met een team mee te doen aan deze modderige obstakelrun vecht je samen met International Justice Mission tegen onrecht, mensenhandel, misbruik en slavernij. 

Meedoen aan de MudRaise kan op verschillende niveaus (6, 12 of 16 km) waardoor de deelname toegankelijk is voor iedereen. Meld je aan als team en doe mee met je dispuut, kringhuis of vereniging en daag anderen van jouw vereniging uit!

Meer info of aanmelden?

Klik hier

Kom in actie en breng vrijheid

Dagelijks worden meisjes, jongens, vrouwen en mannen misbruikt, geslagen, uitgebuit en verkocht. Kom nu in actie en breng vrijheid!

Doe mee aan een van de acties van International Justice Mission, of start jouw eigen actie! Ga fietsen, hardlopen, taarten bedanken, doneer jouw verjaardagsgeld aan IJM, of bedenk jouw eigen creatieve actie. Zet jouw talent in voor recht! Met het geld dat jij met jouw actie ophaalt, stuur je onze reddingsteam er op uit om op zoek te gaan naar meisjes, jongens, vrouwen en mannen die nu nog leven in situaties van slavernij en geweld. Met hulp van jouw donateurs kunnen we samen echt impact maken in de levens van zoveel mensen en ze hun vrijheid teruggeven. Dus kom in actie en kies jouw uitdaging. Samen gaan we strijden voor recht, Until all are free!

Voor meer informatie ga naar:

actie.ijmnl.org
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up