shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Tienermeisje bevrijd uit illegale prostitutie

Een 16-jarig meisje is bevrijd uit de illegale prostitutie in Zuid-Azië. Het IJM-team werkte met succes samen met de lokale autoriteiten om haar te redden en arresteerde drie verdachten die haar hadden uitgebuit.

De verdachten hadden een chic appartement gehuurd om te gebruiken als bordeel. Het meisje kwam uit een gebroken gezin en was op zoek naar werk toen de handelaars haar in de sekshandel lokten.

De politie heeft de drie verdachten aangeklaagd vanwege mensenhandel en kindermishandeling. Hiervoor kunnen ze tien jaar gevangenisstraf krijgen. De agenten zullen doorgaan met het zoeken naar andere mogelijke handelaars en slachtoffers, om zo de criminele netwerken die meisjes uitbuiten op te rollen.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up