shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

14 verdachten gearresteerd voor mensenhandel tussen Roemenië en het Verenigd Koninkrijk

Er zijn 14 verdachten gearresteerd voor het verhandelen van vrouwen voor de seksindustrie. De vrouwen werden verhandeld van Roemenië naar Verenigd Koninkrijk.

Bij de arrestatie waren meer dan 100 politieagenten betrokken. Het ging om een gecoördineerde internationale operatie. Zowel in Luton (Engeland) als in Roemenië werden verdachten opgepakt. IJM en partners ondersteunden de politie in Bedfordshire bij de operatie d.m.v. het bieden van slachtofferhulp, veiligheid en contact tussen de Britse en Roemeense politie.

De 4 vrouwen die vermoedelijk slachtoffer zijn, ontvingen hulp van speciaal opgeleide agenten en hulporganisaties en zijn in veiligheid gebracht.⁠

We zijn dankbaar voor partnerschappen met politieagenten van Bedfordshire Police, Europol, Eurojust en Roemenië. Samen strijden we tegen grensoverschrijdende mensenhandel in Europa en maken we deze vorm van moderne slavernij tot een einde!

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up