shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Dader veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf voor dwangarbeid

GOED NIEUWS – Op 24 juni werd een verdachte booteigenaar veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf voor het verhandelen en uitbuiten van 4 kinderen in de visserij op het Voltameer in Ghana.

We waarderen het harde werk en de veerkracht van alle betrokken partijen, zoals het Ministerie van Justitie, de Ghana Police Service en het Department of Social Welfare. In het bijzonder een dankwoord naar de Ghanese politie die de arrestatie van de dader mogelijk heeft gemaakt.

Dankzij deze veroordeling kan deze dader andere kinderen geen onrecht meer aandoen. Ook is het een belangrijk signaal naar andere uitbuiters toe dat hun daden niet ongestraft blijven.

Word deel van de beweging die een einde maakt aan slavernij en mensenhandel.

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up