shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

7 kinderen en 27-jarige dove vrouw bevrijd

NIEUWS: In Taguig (Filipijnen) zijn woensdag zeven kinderen en een dove vrouw bevrijd die seksueel werden misbruikt voor webcams. Eén van de kinderen was een jongen van twee jaar. Bij de reddingsoperatie werkte IJM samen met de lokale politie en de US Homeland Security Investigations (HSI).

"Wat me tijdens deze reddingsoperatie verbaasde was dat één van de slachtoffers een 27-jarige zwakbegaafde en dove vrouw was”, vertelde een agent. “Het bleek dat zij de oudere zus van de verdachte was.”

In totaal zijn er acht personen bevrijd - vier jongens van 2, 4, 11 en 14 en vier vrouwelijke slachtoffers van 3, 7, 15 en 27 jaar oud. Eén van de jongens is de eigen zoon van de verdachte, het 3-jarige meisje en de 2-jarige jongen zijn kinderen van de 27-jarige vrouw. Het 7-jarige vrouwelijke slachtoffer was een buurmeisje. De slachtoffers ontvangen de komende tijd traumahulp.

Door de coronacrisis zitten mensen wereldwijd thuis. Dit zorgt ervoor dat zowel het aanbod van als de vraag naar online seksuele uitbuiting van kinderen toeneemt. Meer weten of deze onbedoelde gevolgen van de corona-lockdown? Zie www.ijmnl.org/lockdown.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up