shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer
Terug naar verhalen

Gezocht, gevonden, bevrijd

Deel

Gezocht, gevonden, bevrijd

Priya werd verstopt – en gevonden! - in een bordeel in een miljoenenstad

K

OLKATA, ZUID-AZIË - Na een aantal pogingen, lukte het IJM in samenwerking met lokale autoriteiten Priya, een tienermeisje, te bevrijden uit een bordeel waar zij werd vastgehouden en gedwongen klanten te ontvangen.

Nadat wij Priya ontdekten in een gevaarlijke rosse buurt in Kolkata, in het oosten van India, deed de politie een eerste poging haar te bevrijden. Toen zij aankwamen, was zij echter spoorloos verdwenen. Ze was gevlucht. Veel slachtoffers van mensenhandel zijn zo gehersenspoeld dat zij geloven dat wanneer de politie hen vindt, zij zullen worden misbruikt en gearresteerd. Op deze manier proberen de handelaren die de meisjes vasthouden, te voorkomen dat de slachtoffers ontsnappen en hulp zoeken.

lorem

Maar omdat wij nu van haar bestaan wisten, zijn wij in de miljoenenstad naar haar blijven zoeken. We schakelden zelfs de hulp in van onze collega’s in Mumbai, voor het geval Priya was verkocht aan een bordeel in deze stad aan de andere kant van het land.

Na dagenlang intensief zoeken, vonden wij haar in een ander bordeel. De reddingsoperatie die wij op touw zetten, slaagde nu wel. Priya bleek vijftien jaar jong, was ontvoerd vanuit Bangladesh en was nu al maanden slachtoffer van seksueel en verbaal geweld van de bordeeleigenaren en van klanten. Nu is zij vrij en onder de trouwe zorg van onze counselors.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up