shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

3 kinderen bevrijd uit slavernij in Ghana

NIEUWS: Drie jongens in Ghana van naar schatting 9, 11 en 16 jaar oud zijn onlangs door IJM en de lokale autoriteiten bevrijd. Ze waren gedwongen om zwaar en levensgevaarlijk werk te doen voor vissers op Lake Volta.

De 11-jarige Alex vertelde dat hij water uit de vissersboot moest scheppen en in het meer moest duiken om verstrikte netten los te maken. En dat terwijl hij nooit had leren zwemmen. Vaak werd hij middenin de nacht wakker gemaakt om mee het meer op te gaan en kwam hij pas in de middag weer terug. Ook werd hij mishandeld, maar hij kreeg nooit enige medische zorg voor zijn verwondingen.

De jongen wordt nu opgevangen in een tijdelijk opvangcentrum, intussen werken de overheid en IJM aan het opsporen van zijn familie.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up