shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

3 kinderen bevrijd in Filipijnen

NIEUWS: In de Filipijnse stad Angeles zijn drie kinderen bevrijd die seksueel misbruikt werden voor webcams. Een 34-jarige vrouwelijke verdachte is gearresteerd. Het ging om een zeer uitdagende bevrijdingsoperatie, mede vanwege een dreigende storm in de stad en de lockdown die onlangs is verlengd.

“Vandaag hebben we drie meisjes gered uit de klauwen van een persoon die voor hen zou moeten zorgen”, vertelt een onderzoeker met wie IJM samenwerkt. “Ik ben diep bedroefd over dit feit, maar ook hoopvol dat we de kinderen hebben kunnen redden in deze moeilijke omstandigheden.”

Juist tijdens de lockdown als gevolg van Covid-19 blijven we vechten voor slachtoffers van seksuele uitbuiting. Criminelen doen alles om te profiteren van de crisissituatie en meer kinderen te exploiteren. Maar dankzij jouw hulp en gebed kunnen we blijven strijden om een einde maken aan dit verschrikkelijke onrecht.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up