shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Vijf kinderen gered uit cyberseksslavernij

In de Filipijnse stad General Santos zijn donderdag 5 december vijf kinderen gered uit cyberseksslavernij. De kinderen werden door een 32-jarige vrouw aangeboden voor een webcam om te misbruiken in ruil voor geld. De vrouw, een tante van twee van de vijf kinderen, is in haar woning gearresteerd.

De jongste van de kinderen was vijf, de oudste vijftien jaar. De kinderen ontvangen traumahulp. Bij deze reddingsoperatie werkte IJM samen met de Filipijnse autoriteiten. Op de foto is te zien hoe de Filipijnse politie bewijsmateriaal verzamelt.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up