shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Twee meisjes bevrijd uit bordeel in Zuid-Azië

NIEUWS: Twee minderjarige tienermeisjes zijn door IJM en de lokale autoriteiten bevrijd uit een bordeel in Zuid-Azië. Vier verdachten zijn gearresteerd.

IJM en de politie ontdekten dat het bordeel werd gerund werd door een netwerk van mensenhandelaren. Cruciaal bewijs hiervoor kwam van Manisha, een meisje dat in 2018 uit hetzelfde bordeel was bevrijd. Zij gaf gedetailleerde informatie door, waarmee IJM en de politie het netwerk snel konden opsporen. Ook hielp Manisha om de verdachten te identificeren die haar en vele andere meisjes hadden verhandeld en misbruikt.

“Dit is de plek waar ik gevangen heb gezeten”, zei Manisha tegen ons team over het bordeel. “Ik hoop dat nog veel kinderen bevrijd worden en het daglicht weer mogen zien, in plaats van de duisternis in het bordeel.”

Hartelijk dank voor je steun! Zo kan het gevecht voor de meest kwetsbaren doorgaan, juist in deze moeilijke crisistijd. Mede dankzij jouw hulp en gebed schijnt er licht op de meest duistere plekken op aarde, zoals bordelen waar minderjarige meisjes gevangen zitten. Deze bevrijding laat zien dat er HOOP is voor de meisjes die nu nog vastzitten en misbruikt worden.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up