shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

72 experts getraind om online kindermisbruik tegen te gaan

In de Filipijnen hebben 72 openbaar aanklagers en wetshandhavers met succes een training afgerond om seksuele uitbuiting van kinderen voor webcams tegen te gaan.

De deelnemers leerden onder andere hoe je kinderen die misbruikt worden kunt opsporen en hoe je online bewijsmateriaal verzamelt om dit misbruik aan te tonen. IJM was één van de initiatiefnemers van de training.

John Tanagho, directeur van IJM Cebu, ziet deze training als een volgende stap in de strijd tegen online exploitatie van kinderen in de Filipijnen. “De beelden van kinderen die misbruikt worden, gaan via livestreams de hele wereld over. Ik geloof dat deze experts niet alleen zullen bijdragen om deze criminaliteit in de Filipijnen uit te roeien, maar ook dat ze experts zullen worden in het wereldwijd bestrijden van dit onrecht."

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up