shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer
homepage

Vecht mee tegen slavernij wereldwijd!

Wereldwijd leven 40 miljoen mensen in slavernij, onder wie miljoenen kinderen. Werk mee om (mede)scholieren en (mede)studenten daarvan bewust te maken!

Voor:

We merken dat er een behoorlijke drive in de school is ontstaan om een verschil te maken voor kinderen, jongeren en volwassenen die leven in de hel van slavernij. De verhalen zijn schrijnend en maken indruk op onze leerlingen en collega's. We proberen met elkaar dit gevoel van onmacht en onrechtvaardigheid om te zetten in actie.

Een aantal collega’s geeft het goede voorbeeld; één collega loopt een marathon en er is een groepje van Maastricht naar Groningen gaan wielrennen. De acties lopen lekker. We zitten al op bijna 16.000 euro... Until all are free!

Alex de Jong docent Gomarus College Magnolia

“Er is veel onrecht in de wereld. En het raakt mij het meest als kinderen de dupe zijn. Het is goed om kinderen bekend te maken met onrecht in de wereld. We kunnen ze daar niet van weghouden. En nog mooier is, dat zij daar een steentje aan kunnen bijdragen door geld in te zamelen om zo meer kinderen te kunnen bevrijden. Het verhaal van Kumar heeft de kinderen geraakt en in beweging gebracht! ”

MEEMME WEVER CBS 'T GEBINT

Basisscholen

Wereldwijd leven miljoenen kinderen in slavernij. Zij worden mishandeld, misbruikt en uitgebuit, bijvoorbeeld in steenfabrieken of in de visserij. Deze kinderen gaan niet naar school, spelen niet buiten met vriendjes en hebben geen veilige plek om te wonen. Het is goed om kinderen in Nederland van deze realiteit bewust te maken. Kinderen hier kunnen meestrijden zodat kinderen die vastzitten in slavernij bevrijd worden!

lorem lorem

Middelbare scholen

Elke dag worden miljoenen onschuldige mensen geslagen, verkracht en misbruikt als slaven. Durf jij het aan om je hier in te verdiepen? Bereid je voor op schokkende verhalen en beelden. Maar is er ook hoop: Er is een groeiende wereldwijde beweging die een einde wil maken aan slavernij, en jongeren in Nederland kunnen meedoen in deze strijd voor vrijheid. Hun hulp is zelfs heel hard nodig!

Studenten

Slaveneigenaren jagen op de armen en zwakken. Elke slaaf is een persoon met een naam, een verhaal en een droom. Samen kunnen we redding sturen en ze bevrijden! Op allerlei plekken nemen studenten de leiding in de groeiende beweging om de slavernij te beëindigen. Zij organiseren bijvoorbeeld events, voeren actie of zetten zich in voor de hervorming van rechtssystemen. Voor je straks echt begint aan je maatschappelijke loopbaan, is het goed om kennis te nemen van deze beweging. Jouw generatie heeft de sleutels in handen om een eind te maken aan slavernij!

Joost Keesmaat

Student Mobilizer

[email protected]

06 40285572

lorem lorem

Wereldwijd leiden studenten de groeiende beweging om slavernij in deze generatie te beëindigen.

Van verenigingsavonden en fondsenwervingsacties tot gebedskringen en 24-uurs acties, studenten komen in actie in de strijd tegen slavernij. Until all are free!

Andere manieren om betrokken te raken

Nodig een spreker uit

Geweldig dat je een gepassioneerde spreker wil uitnodigen voor jouw dispuut of studentenvereniging. Bijvoorbeeld voor een verenigingsavond of studentenconferentie. We komen graag met je in contact. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Bedankt voor jouw aanvraag om een gepassioneerde spreker van IJM uit te nodigen. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op om verdere details te bespreken. Bedankt voor je betrokkenheid in de strijd tegen onrecht!

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up