shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Spreekbeurt over slavernij

Ga jij ook een spreekbeurt houden over slavernij? Gaaf dat je deze uitdaging aangaat. Slavernij is best wel een moeilijk en heftig onderwerp. Tegelijk is het ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen weten dat slavernij nog steeds bestaat.

We helpen je graag om een goede spreekbeurt te houden. Hieronder vind je informatie die je goed kan gebruiken voor je spreekbeurt. En als je het onderstaande aanvraagformulier invult, ontvang je van ons nog meer informatie per post.

Wil je meer weten over moderne slavernij? Bestel dan hier het boek ‘Kind te koop’.

Als je nog vragen hebt, kan je altijd naar ons bellen of mailen.

Laat je ons na afloop van je spreekbeurt weten hoe het is gegaan en wat voor cijfer je hebt gekregen? We zijn benieuwd!

Heel veel succes met je spreekbeurt!

Joost Keesmaat
[email protected] | 088 - 506 0400

Downloads & Filmpjes

Hieronder vind je allerlei interessante informatie, weetjes en filmpjes voor jouw spreekbeurt!

Het verhaal van ...

"Ik vond het leuk om de spreekbeurt te houden en het was goed dat iedereen goed luisterde. Zelf heb ik er ook veel van geleerd dat er veel mensen slaaf zijn en niet zo'n leuk leven hebben als wij."

Nicole

"Ik vond het best heel spannend om de spreekbeurt te houden. Maar na een paar minuutjes ging het wel. Het onderwerp was erg interessant. En de feitjes over de slavernij nu, op de website van IJM, hebben me heel goed geholpen. Niemand wist bijvoorbeeld dat er nog steeds heel veel mensen slaaf zijn. Ook was het heel leuk om aan het einde de pennen en de sleutelhangers te mogen uitdelen. Hierdoor kreeg ik toch een extra punt." :-)

Levi

Ik vond het mooi om mijn spreekbeurt over IJM te doen zodat ik andere kinderen ook kan laten weten dat er zulke dingen gebeuren in de wereld en dat wij kunnen helpen om kinderen te bevrijden.
Eerst vond ik het even spannend, maar daarna ging het gewoon vanzelf. Ik wist op alle vragen van de kinderen een antwoord.

Timo

Spreekbeurtpakket


Wil jij meer informatie voor je spreekbeurt?
Vraag het gratis spreekbeurtpakket aan!

Spreekbeurtpakket aanvragen

School en spreekbeurt

Bedankt voor jouw aanvraag voor het spreekbeurtpakket!
Wat goed dat je een spreekbeurt gaat houden over moderne slavernij en het bevrijdingswerk van IJM. Het spreekbeurtpakket bevat het spannende boek ‘Stomme Stenen’. We sturen het boek per post binnen 5 werkdagen naar je op. De overige informatie voor je spreekbeurt vind je in het digitale spreekbeurtpakket. Download het pakket hier >

Heel veel succes met je spreekbeurt!

Bedankt dat je de kinderen in jouw klas wil vertellen over moderne slavernij!

Groet,
Joost Keesmaat
International Justice Mission Nederland
[email protected] | 06-40285572

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up