shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

De Nieuwe Koers steunt strijd tegen moderne slavernij

Opiniemagazine De Nieuwe Koers grijpt Black Friday aan om de gruwelijke realiteit van moderne slavernij onder de aandacht te brengen. “Black Friday is een zwarte dag voor arbeidskrachten in lagelonenlanden,” schrijft de redactie. “In sweat shops, naaiateliers en fabrieken wordt de prijs betaald van de hoge kortingen waar we in het Westen van profiteren.”

Het magazine komt daarom met een eigen Black Friday-actie. Wie nu een jaarabonnement op De Nieuwe Koers neemt, betaalt precies hetzelfde tarief als normaal, maar een derde van het abonnementsgeld wordt gedoneerd aan IJM en de strijd tegen moderne slavernij.

De Nieuwe Koers heeft in de loop der jaren veel geschreven over verantwoord gebruik maken van onze rijkdom, de aarde, en de middelen die we beschikbaar hebben. Wat voor impact heeft ons koop- en consumeergedrag op mensen aan de andere kant van de wereld? Wat kunnen wij doen om daar iets aan te veranderen? Wie kunnen ons inspireren om actie te ondernemen? Deze verhalen zijn op de website van De Nieuwe Koers gebundeld in een dossier over moderne slavernij, aangevuld met verhalen van IJM-medewerkers.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up