shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Cybersekscriminieel (39) opgepakt; vier meisjes bevrijd

Afgelopen donderdag heeft IJM in samenwerking met de Filipijnse politie een 39-jarige vrouw gearresteerd die haar 14-jarige dochter voor de webcam aanbood om te misbruiken in ruil voor geld.

Tijdens de reddingsoperatie werden ook nog vier andere meisjes van 3,4,8 en 9 jaar bevrijd. Dit waren nichtjes en buurmeisjes van de verdachte.

De FBI had het misbruik ontdekt en de zaak doorverwezen naar de Filipijnse autoriteiten en IJM. De bevrijdde meisjes krijgen traumazorg en de verdachte wordt aangeklaagd vanwege het produceren van kinderporno en het verhandelen en misbruiken van kinderen.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up