shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Cybersekscrimineel (29) gearresteerd, drie kinderen bevrijd

NIEUWS: In Cebu (De Filipijnen) is een 29-jarige vrouw gearresteerd die kinderen voor haar webcam aanbood om seksueel te misbruiken. Op het moment dat de politie binnenviel, bood ze haar eigen dochter en twee andere meisjes aan, in ruil voor geld van een buitenlandse zedendelinquent.

Bij de opsporing van deze crimineel werkten IJM en de lokale autoriteiten samen. Dinsdag 13:00 lokale tijd vielen zij het huis van de vrouw binnen. Ze arresteerden de vrouw en bevrijdden de drie meisjes (in de leeftijd van 5 tot 12 jaar), samen met een volwassen slachtoffer van 27 jaar. Zij waren alle vier familie van de misdadiger. De vijfjarige zoon van de vrouw werd ook in veiligheid gebracht. De kinderen zullen traumazorg ontvangen.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up