shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Maak als kerk het verschil, voor de Suriya’s in deze wereld!

Hoe een 10-jarige jongen terechtkwam in slavernij.

Het verhaal van Suriya.

2:03

In deze advent en kersttijd delen we het verhaal van Suriya. Want er zijn wereldwijd miljoenen kinderen, vrouwen en mannen die vastzitten in slavernij.
Door als kerk deze video in de gemeente te delen, brengen we samen dat wat donker is in het licht. Zo vragen we aandacht voor kinderen als Suriya. Juist in deze periode komen we in actie om ook hen een leven in licht en vrijheid te laten bieden.

Dit kan in 3 eenvoudige stappen:

1. Deel de korte video van Suriya in de dienst of tijdens de livestream.
2.
Moedig de mensen uit uw kerk aan om de langere video te kijken! Dit kan door de speciale ansichtkaarten uit te delen die u via onderstaand formulier kunt aanvragen. Op de ansichtkaart staat een link en QR-code waarmee mensen eenvoudig en direct de langere video kunnen bekijken.
3.
Laat het ons weten.

EXTRA: begin december komt er ook een gratis download beschikbaar, speciaal voor groepen en gezinnen! Om creatief aan de slag te gaan, als aanvulling op de video van Suriya!

Ansichtkaarten aanvragen is niet meer mogelijk.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up