shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Volunteer tijdens Events 2023

Een onvergetelijke ervaring!

Word volunteer bij een van de Summer Events van IJM!

Tijdens het Hemelvaartsweekend zijn we als IJM aanwezig op het Strandheem Festival. En op zaterdag 10 juni organiseren we weer onze jaarlijkse MudRaise! Wil je mensen bekend laten raken met de missie van IJM? Breng vrijheid, geef hoop en meld je aan voor een van deze events!

Wat is jouw rol op Strandheemfestival?

Het Strandheemfestival is een meerdaags festival dat wordt gehouden rond het Hemelvaartsweekend van 18 tot en met 21 mei 2023 in Opende, Groningen. Tijdens dit festival treden er verschillende christelijke artiesten op. Daarnaast is er een gevarieerd programma met workshops, concerten, sprekers en programma's voor jongeren en kinderen. De vrijdagavond is tijdens het hoofdprogramma de IJM-avond. Tijdens deze avond zal er naast een aantal optredens het verhaal van IJM worden gedeeld. Naast deze programma onderdelen is IJM met een stand aanwezig. Tijdens het Strandheemfestival vertegenwoordig je IJM bij de stand of ondersteun je de collega’s van IJM tijdens een van de programma onderdelen op het festival. Zoals het verwelkomen van nieuwe donateurs en het uitdelen van brochures.

Wat is jouw rol tijdens de MudRaise?

Tijdens de MudRaise lopen honderden deelnemers een obstacle run om fondsen te werven voor de missie van IJM. Tijdens het event op zaterdag 10 juni zoeken we volunteers die met lichte werkzaamheden de MudRaise tot een succes maken. Denk aan taken als: inchecken deelnemers, wedstrijdshirts & medailles uitdelen, deelnemers motiveren langs het parcours, helpen in de hospitality tent etc.

Als volunteer krijg je:

 • Een onvergetelijke ervaring & heel veel gezelligheid.
 • Een IJM-crew shirt :)
 • Eten & drinken – uiteraard.
 • Reiskostenvergoeding.

Praktische informatie


Strandheemfestival
Adres: Leidijk’s Reed 2, Opende (Gr.)
Datum: Donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei

MudRaise
Adres: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Datum: Zaterdag 10 juni 2022

Hoe verder?

Na het aanmelden ontvang je binnen 3 weken meer informatie. Verder nodigen we je twee weken voor het event uit voor een (digitale) instructieavond.

Impressie MudRaise

Aanmelden is niet meer mogelijk.
Bedankt voor je interesse!

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gegevens

Uw donatie:

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up