Else Voortman

Community Engagement

Else is leergierig, energiek, gedreven en heeft een achtergrond als ondernemer. Haar passie voor gerechtigheid en haar drive om impact te creƫren zit er van jongs af aan al in.

Tijdens haar reizen naar verschillende landen, waaronder de Filipijnen, heeft Else de dringende noodzaak gezien om op te komen voor de onderdrukten. Ze heeft van dichtbij de verwoestende gevolgen van slavernij en geweld gezien. Dit bracht haar tot het besluit: "Ik stel mijzelf beschikbaar als werktuig van gerechtigheid, zodat Gods vrede alle mensen zal bereiken." Werken bij International Justice Mission geeft haar de kans om daadwerkelijk verschil te maken en op te komen voor degenen die geen stem hebben.

Als onderdeel van International Justice Mission vervult Else de rol van Community Engagement. Ze gelooft in het belang van samenwerkingen en de rol van gemeenschappen om de impact van onze missie te vergroten.

Else zet zich in mensen te inspireren om van freedom partners echte freedom fighters te worden. Samen strijden voor gerechtigheid en werken aan een wereld waarin slavernij en geweld tot het verleden behoren.