shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

REPS FOR RESCUE

“Eén workout, in teams van twee. Met elke rep die je maakt, het besef waar je het voor doet."

Jip Hiltrop eigenaar CrossFit Ede

In de afgelopen jaren heeft IJM al meer dan 66,000 mannen, vrouwen en kinderen kunnen bevrijden uit moderne slavernij. Met hulp van de CrossFit Community hebben we elk jaar meerdere reddingsoperaties kunnen financieren door de Reps for Rescue WOD, waarmee duizenden slachtoffers werden bevrijd die gevangen zaten in het wrede wereld van mensenhandel en andere vormen van geweld tegen de armen.

Reps for Rescue werd in 2016 geboren in Washington D.C. bij Crossfit Reston, in 2018 werd het event voor het eerst in Nederland geintroduceerd door CrossFit Ede - Vallei. In 2019 deed naast CrossFit Ede - Vallei ook CrossFit DomCity (Utrecht) mee met Reps for Rescue! Sinds 2018 is er al ruim €10.000 opgehaald voor de strijd tegen slavernij.

Doe ook mee, organiseer een R4R WOD in jouw box en zamel geld in met jouw community om het reddingswerk van IJM mogelijk te maken.

Reps for Rescue aanmelden

Super dat jij een Reps for Rescue wilt organiseren! Vul jouw gegevens hieronder in, zodat we contact met je kunnen opnemen en je kunnen helpen in de voorbereidingen.

Super bedankt voor jouw aanmelding voor Reps for Rescue! Tof dat jij met je box meedoet om een einde te maken aan slavernij en geweld. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je op weg te helpen. Let’s make every rep count!

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up