shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Nederlandse politie geeft training over kindermisbruik in Filipijnen

IJM heeft samen met de Nederlandse en Australische politie een tiendaagse training gehouden over de aanpak van kindermisbruik voor livestreams in de Filipijnen.

Samen met diverse vertegenwoordigers van onder andere de Nederlandse, Australische en Filipijnse autoriteiten is er gekeken naar concrete zaken, waarbij misdadigers tegen betaling Filipijnse kinderen (laten) misbruiken voor de webcam. De Nederlandse officier van de politie sprak in haar sessie over het voeren van slachtofferinterviews en over hoe je dit het beste aanpakt.

De Nederlandse politie doet hieraan mee, omdat de vraag naar kindermisbruik voor livestreams vermoedelijk onder andere uit ons land komt. Bij het tweede deel van de training was ook de Homeland Security Investigations betrokken, dat is een organisatie uit de Verenigde Staten die internationale misdaad bestrijdt. Deelnemers wisselen tijdens de training informatie uit en helpen elkaar om verder te komen met zaken, om zo kinderen te bevrijden, te beschermen en te zorgden dat misdadigers worden opgepakt.

Het is bemoedigend en waardevol om zij aan zij te strijden tegen het onrecht wat zoveel kinderen op de Filipijnen wordt aangedaan. Met deze trainingen bouwen we duurzaam aan functionerende rechtssystemen, waardoor kinderen worden beschermd.

Word deel van de beweging die een einde maakt aan slavernij en mensenhandel.

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up