shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Man (28) gearresteerd voor misbruik van twee jongens

De Filipijnse politie heeft vorige week dinsdag een 28-jarige man gearresteerd in Parañaque (Noord-Filipijnen) vanwege het aanbieden van kinderen voor seksueel misbruik. De man had twee jongens van 14 en 15 aan een klant aangeboden om te misbruiken voor de webcam in ruil voor geld.

De zaak kwam aan het rollen nadat de Franse politie vorige maand een verdachte aanhield vanwege het bezit van kinderporno uit de Filipijnen. Dit werd doorgegeven aan de Filipijnse politie, die er gelijk werk van maakte. In samenwerking met IJM werkte de politie hard om genoeg bewijs tegen de Filipijnse verdachte te verzamelen. Dit leidde vorige week tot zijn arrestatie.

De twee jongens krijgen traumazorg. De verdachte, een werkloze man, wordt beschuldigd van mensenhandel. Hier kun je in de Filipijnen levenslange gevangenisstraf voor krijgen.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up