shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Jongen (14) bevrijd uit slavernij in de visserij in Ghana

Een 14-jarige jongen is bevrijd uit slavernij in de visindustrie op het Voltameer in Ghana. Dankzij uw steun is deze jongen nu vrij!

De jongen vertelt dat hij al sinds zijn 10e op het meer aan het werk is. Hij plaatste vallen en ving vis van ’s morgens vroeg tot laat in de middag. Terwijl hij vroeg opstond om te gaan werken, gingen de kinderen van zijn baas gewoon naar school. Ook vertelt hij dat zijn baas hem sloeg met een stok.

Gelukkig werd hij bevrijd! IJM, de politie en de sociale dienst arresteerden de verdachte mensenhandelaar (zijn baas) en brachten de jongen in veiligheid. De jongen verblijft nu in een opvangcentrum waar hij nazorg krijgt. Hij zegt dat hij blij is dat hij is gered. Hij wil dat ook de andere kinderen die in dezelfde situatie zitten worden gered. Hij kijkt er naar uit om naar school te gaan.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up