shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Inschrijving voor MudRaise 2023 is geopend!

De inschrijving voor de MudRaise is weer geopend! Op zaterdag 10 juni 2023 houdt IJM voor de zesde keer op rij de MudRaise. De MudRaise is een obstakelrun met honderden deelnemers die samen door de modder gaan en fondsen werven om een verschil te maken. Net als vorig jaar is de MudRaise weer op het mooie parcours van Mud Masters in Haarlemmermeer. Jij kiest jouw uitdaging: 6, 12 of 16 kilometer. Dit wil je niet missen! Bekijk hier de promovideo.

Over de jaren is er al meer dan 1,4 miljoen euro opgehaald voor de strijd tegen moderne slavernij en mensenhandel. Doe jij dit jaar mee? Jouw deelname maakt écht impact. Meld je nu direct aan op: www.mudraise.nl. Natuurlijk helpen wij je op weg met tips voor trainen en fondsenwerven. We doen het samen!

Meedoen met een team? Nóg leuker! Verzamel je vrienden en start direct jouw team op www.mudraise.nl. We zien je graag in juni aan de start. Until all are free!

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up