shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

IJM op het Strandheemfestival

Na de coronaperiode wordt dit jaar voor het eerst weer het Strandheemfestival georganiseerd in Opende, op de grens van Friesland en Groningen. Dit meerdaagse festival wordt gehouden van 25 tot en met 29 mei en biedt een keur aan (inter)nationale artiesten en sprekers, zoals Matt Redman, Kees Kraayenoord, Paul Baloche, Planetshakers en Sela.

IJM is het hele festival aanwezig met een gezellige koffietent, diverse concerten en seminars en een speciaal programma op de vrijdagavond in de grote tent. Deze avond staat in het teken van IJM, met muziek van The Bowery en de Engelse worshipleader Lou Fellingham. Daarnaast zal Arjen ten Brinke spreken over het thema van het festival, ‘Ik zie jou’, en aandacht vragen voor het werk van IJM.

Je kunt je opgeven voor de IJM avond via Tickets: Strandheem Festival Avondprogramma (GRATIS) met The Bowery, Lou Fellingham en spreker Arjen ten Brinke - Eventree.

Dringend Vrijwilligers gezocht!

Voor het Strandheemfestival (25-29 mei) en Opwekking (3-6 juni) zijn we dringend op zoek naar evenementenvrijwilligers. Vind je het leuk om te helpen in onze koffietent, te helpen met het inschrijven van nieuwe Freedom Partners of mensen te vertellen over het werk van IJM? Meld je aan als je minimaal een dagdeel betrokken kunt zijn!

Interesse? Stuur dan een mail aan Lize Kok: [email protected]

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up