shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Drie meisjes in de Filipijnen gered

NIEUWS: In de Filipijnen zijn er drie meisjes gered van online seksuele uitbuiting. De verdachte (moeder van de meisjes) is gearresteerd. De reddingsoperatie werd geleid door de Filipijnse politie en betrokken organisaties, in samenwerking met IJM.

De meisjes zijn 8, 9 en 12 jaar oud en werden door hun moeder via livestreams seksueel misbruikt om geld te verdienen. Ze zijn nu veilig en ontvangen goede zorg om te herstellen en de opgelopen trauma’s te verwerken. Hun moeder, een 46-jarige vrouw, zal worden aangeklaagd.

Ondanks Corona blijven de reddingsoperaties doorgaan, ook al zorgt het virus voor grotere uitdagingen. “We doen er, koste wat het kost, alles aan om recht te doen aan de meest kwetsbare kinderen,” zegt Alessandro Abella, hoofd van een van de betrokken organisaties.

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up