shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

Corona-crisis update van IJM directeur, Gary Haugen

Vrienden,

Ik weet dat je enorm veel informatie krijgt over de corona-pandemie. Ik houd ook het laatste nieuws bij en voel het onbekende, nieuwe gevoel van hulpeloosheid. Dit zijn onontdekte gebieden. Dat staat vast. Ik ben dankbaar voor jou en bid dat jij en de mensen om je heen gezond zijn en blijven.

Hoewel niemand natuurlijk alle vragen kan beantwoorden die we hebben over wat er aan het gebeuren is, wil ik je wel een update geven over het werk dat wij over de jaren hebben opgebouwd, het werk van International Justice Mission.

Allereerst blijven de medewerkers van IJM wereldwijd doorgaan met het bevrijdings- en herstelwerk, op de plekken waar dat mogelijk is. We doen dat voor degenen die dit het meest nodig hebben. Mensen in armoede zijn het kwetsbaarst in situaties als deze, dus blijven we aan het werk voor hen.

Ten tweede heeft IJM in alle gemeenschappen waar we wereldwijd werken een corona-taakgroep samengesteld, die de situatie in de gaten houdt en maatregelen neemt, in samenwerking met lokale autoriteiten. We volgen de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en lokale gezondheidsexperts. We doen er alles aan om de gezondheid van cliënten en medewerkers te beschermen.

Als laatste wil ik benadrukken dat de IJM-familie van medewerkers en Freedom Partners van over de hele wereld hopen op en bidden voor een snel einde aan deze pandemie. In ons werk bij IJM hebben we keer op keer gezien dat zelfs te midden van verschrikkelijke omstandigheden, het nog steeds Gods aanwezigheid is die ons leidt, troost en op onverwachte manieren hoop geeft. Ik nodig je uit om hierbij aan te sluiten en met ons mee te bidden.

In dit onzekere seizoen, waarin we niet weten hoe de dagen en weken eruit zullen zien, hoop ik dat we een speciale bewogenheid voelen voor de meest kwetsbaren in onze wereld, voor wie de ongelooflijke hulpeloosheid en heel bekend gevoel is. Toch weten we ook dat ze niet hulpeloos zijn, want de hele IJM-familie gaat door tot iedereen vrij is.

We blijven alles doen dat in onze macht ligt, om licht te brengen op de donkerste plekken. Gerechtigheid is niet te stoppen.

Warme groet,

Gary Haugen
Directeur International Justice Mission

Word deel van de beweging die een einde maakt aan slavernij en mensenhandel.

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up