shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

21 mensen gered van slavenarbeid in steenovenfabriek

Er zijn 21 mensen gered van zware slavenarbeid in een steenovenfabriek in Zuid-Azië. De eigenaar die hen vasthield en mishandelde is gearresteerd.

⁠Nadat een partner van IJM op de hoogte werd gebracht van de omstandigheden van deze 21 mensen, werd er snel gehandeld en een reddingsoperatie opgezet samen met andere lokale autoriteiten en partners. Samen wisten zij de families te vinden en te bevrijden.

⁠Alle gezinsleden hebben hun vrijlatingscertificaat ontvangen, waarmee hun schulden vervallen en ze weer een leven in vrijheid kunnen beginnen. Dat is bijzonder voor deze regio, want het is de eerste keer dat hier deze certificaten zijn toegekend aan slachtoffers van gedwongen arbeid.

⁠De families zijn ondertussen veilig naar huis teruggekeerd. Onze partner zal hen helpen en ondersteunen in het aanvragen van subsidies en uitkeringen van de overheid, zodat ze een leven in vrijheid kunnen opbouwen. Met deze steun helpen we hen ook in hun weg naar herstel na het geweld en misbruik wat ze hebben moeten meemaken. ⁠

Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up