shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

13 kinderen bevrijd van seksuele uitbuiting voor livestreams

We zijn dankbaar voor onze collega’s en partners in Manilla. Zij hebben met vier reddingsoperaties dertien kinderen bevrijd van online seksuele uitbuiting. Omdat de bevrijdingen plaatsvonden op het eiland Luzon bood IJM hulp op afstand.

Bij een van de reddingsoperaties werden twee meisjes van 12 en 15 jaar oud in veiligheid gebracht. De moeder van een van hen en een andere volwassen Filipijnse worden ervan verdacht hen te hebben uitgebuit voor geld van een Oostenrijkse man. Deze situatie is een typisch voorbeeld van hoe deze vorm van moderne slavernij kan (voort)bestaan: Filipijnse vrouwen misbruiken (hun) kinderen voor livestreams in ruil voor geld.

Een vreselijke vorm van slavernij die moet stoppen. Daarom pakt IJM het probleem bij de wortels aan: met de autoriteiten werken we aan de veroordeling van daders, zodat zij niet langer wegkomen met hun daden. Ook trainen we autoriteiten en versterken we rechtssystemen. Daarmee beschermen we kwetsbare mensen en voorkomen we dat zij slachtoffer worden van slavernij. Until all are free!


Word deel van IJM's reddingsteam

Dit is misschien ook interessant…

Bekijk meer
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up