shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

JOY

Kom op zaterdag 30 maart aanstaande ook naar de IJM-dag in Amersfoort.

Wereldwijd zitten ruim 40 miljoen mensen gevangen in slavernij. Criminelen jagen op de armen en zwakken, op hen die zich niet kunnen verweren. Eén op de vier slachtoffers van gedwongen arbeid is een kind.

Het is een verschrikkelijke realiteit, die ons totaal kan verlammen. Maar we kunnen ook het gevecht aangaan. Biddend. Met hoop en zelfs met vreugde. Omdat er wonderen gebeuren. Slaven worden bevrijd, daders worden veroordeeld - hun verwoestende werk wordt een halt toegeroepen. Samen maken we een einde aan slavernij!

Kom naar de IJM-dag en ontdek dat er hoop en uitzicht is - zelfs in de diepste duisternis van slavernij. Luister naar indrukwekkende verhalen van mensen die vechten in de frontlinie om slaven te bevrijden. Bid met ons voor de vrijheid van iedereen die nu nog vastzit en laat je tijdens de workshops inspireren door de onderwerpen die jou raken. Ook is dit je kans om al je vragen te stellen over ons bevrijdingswerk.

Kom op zaterdag 30 maart naar de IJM-dag, bid en vecht mee. Until all are free!
U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up