Joy

Joy

Kom op zaterdag 30 maart aanstaande ook naar de IJM-dag in Amersfoort

Wereldwijd zitten ruim 40 miljoen mensen gevangen in slavernij. Criminelen jagen op de armen en zwakken, op hen die zich niet kunnen verweren. Eén op de vier slachtoffers van gedwongen arbeid is een kind.

Het is een verschrikkelijke realiteit, die ons totaal kan verlammen. Maar we kunnen ook het gevecht aangaan. Biddend. Met hoop en zelfs met vreugde. Omdat er wonderen gebeuren. Slaven worden bevrijd, daders worden veroordeeld - hun verwoestende werk wordt een halt toegeroepen. Samen maken we een einde aan slavernij!

Kom naar de IJM-dag en ontdek dat er hoop en uitzicht is - zelfs in de diepste duisternis van slavernij. Luister naar indrukwekkende verhalen van mensen die vechten in de frontlinie om slaven te bevrijden. Bid met ons voor de vrijheid van iedereen die nu nog vastzit en laat je tijdens de workshops inspireren door de onderwerpen die jou raken. Ook is dit je kans om al je vragen te stellen over ons bevrijdingswerk.

Kom op zaterdag 30 maart aanstaande naar de IJM-dag, bid en vecht mee. Until all are free!

U kunt zich hier - gratis - registreren voor de IJM-dag.

Promotie
Download hier het promotiepakket van de IJM-dag voor kerken.

Realisatie: WebNL | Copyright 2019 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden