shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

JOY

Kom op zaterdag 30 maart aanstaande ook naar de IJM-dag in Amersfoort.

Wereldwijd zitten ruim 40 miljoen mensen gevangen in slavernij. Criminelen jagen op de armen en zwakken, op hen die zich niet kunnen verweren. Eén op de vier slachtoffers van gedwongen arbeid is een kind.

Het is een verschrikkelijke realiteit, die ons totaal kan verlammen. Maar we kunnen ook het gevecht aangaan. Biddend. Met hoop en zelfs met vreugde. Omdat er wonderen gebeuren. Slaven worden bevrijd, daders worden veroordeeld - hun verwoestende werk wordt een halt toegeroepen. Samen maken we een einde aan slavernij!

Kom naar de IJM-dag en ontdek dat er hoop en uitzicht is - zelfs in de diepste duisternis van slavernij. Luister naar indrukwekkende verhalen van mensen die vechten in de frontlinie om slaven te bevrijden. Bid met ons voor de vrijheid van iedereen die nu nog vastzit en laat je tijdens de workshops inspireren door de onderwerpen die jou raken. Ook is dit je kans om al je vragen te stellen over ons bevrijdingswerk.

Kom op zaterdag 30 maart naar de IJM-dag, bid en vecht mee. Until all are free!
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doneer en geef bescherming tegen geweld, uitbuiting en slavernij.

Uw gift maakt het mogelijk om slachtoffers te bevrijden en nazorg te geven, daders veroordeeld te krijgen en rechtssystemen te versterken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gegevens

Uw donatie:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalmethode

Uw donatie:

Selecteer een betaalmethode:

Door dit vakje aan te vinken, geef ik International Justice Mission Nederland toestemming om via SEPA-incasso het toegezegde bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven en om de ingevulde gegevens hiervoor te gebruiken. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vorige

U doneert eenmalig.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up