Werk mee

Werk mee

Momenteel zijn er bij IJM in Nederland dertien betaalde (parttime en fulltime) medewerkers in dienst. (Zie het team.) Daarnaast hebben wij een groeiende groep onbetaalde medewerkers die zich voor IJM inzet. IJM is wereldwijd altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, betaald en onbetaald. Bekijk vacatures, stages en traineeships in het buitenland hier.
Mocht u willen solliciteren op één van deze openstaande functies, neem dan contact op met ons via contact@ijmnl.org; wij helpen u graag.

 

Vacature

Salesforce Developer (1 fte)

Woord Kunstenaar (0,6 fte)


In Nederland zijn wij vaak op zoek naar vrijwillige medewerkers. Mail naar contact@ijmnl.org en we zoeken samen uit hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Vertalers (EN-NE / NE/EN)

Medewerker Adminstratie Financieel

Medewerker Events

Medewerker Office Management

Mocht hierboven niets staan wat aansluit bij jouw gaven, talenten en passies, maar je wilt wel betrokken raken, neem dan zeker contact met ons op. Samen zullen we kijken hoe we samen kunnen optrekken door jouw talenten in te zetten.

 

Stage of Traineeship in buitenland
 Zie deze pagina voor de diverse mogelijkheden voor een stage of traineeship op ons hoofdkantoor in Washington DC of een van onze veldkantoren.
 

 

IJM informatiedag

IJM biedt je de gelegenheid om betrokken te raken in de strijd tegen onrecht. Lees meer over onze IJM Informatiedag voor iedereen die belangstelling heeft om deel te nemen!

Je kunt kijken bij de vacatures op de site om te zien of er een vacature is die bij je past en daarop solliciteren. Staat er voor jou op dit moment geen vacature bij, geef je dan op voor de eerstvolgende IJM Informatiedag. Op deze dag geven we veel achtergrondinformatie over ons werk en kijken we met elkaar hoe jij betrokken kunt raken. Ook ondersteunen Justice Advocate bij de evenementen van IJM. Bevlogen mensen die in hun eigen omgeving het werk van IJM bekend maken en zoeken naar ingangen en acties organiseren.
IJM wil jou ondersteunen om een stem te zijn bij jou op school, op de universiteit, in je jeugdgroep of in de kerk. Er zijn twee keer per jaar trainingen in Den Haag. Meld je aan via contact@ijmnl.org en we nodigen je uit voor de volgende training.


Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden