Kristy Bryars

Strategic Partnerships

Kristy Bryars is geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in een voorstad van Kansas City. Ze heeft een lange geschiedenis in internationale business bij verschillende multinationale organisaties. Sinds het begin van haar carrière is ze altijd actief geweest bij internationale projecten en heeft ze voor haar werk over de hele wereld gereisd. Deze ervaringen hebben haar geleerd culturele gevoeligheid te waarderen en de unieke kwaliteiten te waarderen die elk land en elke cultuur speciaal maken. Op 28-jarige leeftijd verhuisde ze naar Nederland voor haar werk. Ze heeft zowel de Amerikaanse als de Nederlandse nationaliteit.

De laatste jaren heeft Kristy zich gericht op het opbouwen van strategische partnerschappen. Zij streeft ernaar dit te doen op een manier die waarde creëert voor alle betrokkenen, met de intentie om samen te werken aan gezamenlijke doelen en gedeelde visies. Voor IJM richt ze zich op partnerschappen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale duurzaamheid.

Kristy heeft ook een sterk gevoel voor empathie en een liefde voor de menselijke kant van organisaties. Ze is betrokken geweest bij verschillende initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie en is sterk van mening dat deze initiatieven belangrijk zijn voor het creëren van een effectieve werkomgeving en zorgen dat alle werknemers zich gewaardeerd te voelen.

Sinds maart 2023 werkt Kristy bij IJM in de functie van Manager Strategic Partnerships. Deze rol geeft haar de mogelijkheid om haar ervaring en waarden samen te brengen om bij te dragen aan wat zij beschouwt als haar belangrijkste rol tot nu toe: mensen en organisaties helpen begrijpen hoe omvangrijk moderne slavernij is en samenwerken om deze plaag van geweld te beëindigen. Ze gelooft dat het beschermen van de armen tegen geweld en uitbuiting een gedeelde verantwoordelijkheid is van regeringen, bedrijven en individuen, en is vastbesloten om bij te dragen aan dit werk.