Dineke van den Brink

Donor Support

Wees een stem voor hen die geen stem hebben.

Via mijn studie Frans en mijn liefde voor lezen, las ik regelmatig schrijvers die verhalen vertellen die anders niet gehoord worden. Deze verhalen blijven me bij en raken me. Wat is er veel onrecht en wij, westerlingen, hebben de luxe om er voor te kiezen om ze te horen en te zien of niet, terwijl er 40.000 mensen zijn die er elke dag mee moeten dealen. Als ik daar aan denk breekt mijn hart en vooral als ik daarbij bedenk hoeveel levens van kinderen van jongs af aan kapot worden gemaakt.

Ik ben daarom blij dat ik mijn bijdrage mag leveren aan het werk van International Justice Mission, als medewerker Donor Support. Hoe meer mensen bekend zijn met het probleem van slavernij en ander onrecht, hoe meer we kunnen laten zien dat elk mens recht heeft op een leven in vrijheid. Until all are free!

Jesaja 58

6 Het soort vasten dat Ik van u verlang, is dat u uw band met de zonde verbreekt. Dat u zich bevrijdt van het kwaad. Dat u ophoudt uw arbeiders uit te buiten, hen eerlijk behandelt en hun geeft waar zij recht op hebben.

7 Ik wil dat u uw voedsel deelt met de hongerigen en dat u hulpelozen, armen en ontheemden in uw huizen ontvangt. Geef kleren aan wie het koud hebben en verberg u niet voor familieleden die uw hulp nodig hebben.

8 Dan zult u stralen als de morgenzon.