kerkentour

kerkentour


Er is jou gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God. Micha 6:8 Wat gaaf dat IJM deze opdracht handen en voeten geeft. Strijden voor gerechtigheid, ver weg en dichtbij.'
- Joke 

 

 

Tijdens de kerkentour zal een spreker van IJM spreken over 'Gods hart voor gerechtigheid'.

We zullen de bijbel open doen en met elkaar op zoek gaan naar hoe wij in de wereld waarin we leven concreet handen en voeten kunnen geven aan het doen van recht. Ver weg en dichtbij. Dit alles ondersteund met video's en verhalen die laten zien hoe IJM recht doet in de levens van de allerarmsten.
Joke Buis zal met haar band tijdens de dienst optreden. Tussen deze liederen door zal zij vertellen welke impact onrecht op haar leven heeft gehad.

 

Wil jij je laten raken door onrecht? Nodig ons dan uit en ga samen met ons de uitdaging aan hoe jij mee kunt gaan doen in Gods beweging van recht en gerechtigheid in deze wereld.


Agenda Kerkentour 2017:

2017: Nog beschikbaar:
17, 24 september
8, 15, 22 oktober
5, 12, 19 november

2018: Nog beschikbaar:
Alle zondagen behalve 28 januari.

 

Graag verzorgen wij een dienst in nauwe samenwerking en in overleg met u hoe we het beste kunnen aansluiten bij de cultuur binnen uw gemeente.

U kunt via telefoonnummer 0614174803 of via atenbrinke@IJMNL.org contact met ons opnemen voor beschikbare data, kosten en overige informatie.

 

We zien er naar uit om samen met u op zoek te gaan naar Gods hart voor recht en gerechtigheid.

 


Reacties van enkele bezoekers van de kerkentour 

"Op een gegeven moment moet je gewoon BEGINNEN en in actie komen!"
"Je moet helemaal niet nadenken over hoeveel rotzooi er gebeurt op aarde, want dan kom je nergens. God roept ons en wij moeten gewoon een begin maken met het banen van de weg voor Gods gerechtigheid!"
 "
Vaak zie ik dat gerechtigheid helemaal verschoven wordt naar de eeuwigheid. Als ik dit zie; dan schreeuwt mijn hele hart 'NEE!' Gerechtigheid is iets voor nu; dat zie je maar weer aan dit verhaal van Arjen. Er is zoveel om te doen."
"Heftig verhaal. Ik wist wel dat er nog steeds slavernij bestaat en dat mensen nog steeds uitgebuit worden, maar als ik een verhaal hoor als dit; dan begint het toch wel pijnlijk helder te spelen... Je kun hier niet meer van wegkijken na zo'n verhaal gehoord te hebben."

 

Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden