Expressions for Justice

Expressions for Justice

 

Bovenstaande fotoserie is gemaakt door Paul Abspoel.

 

“Kunstenaars hebben door de eeuwen heen altijd uitdrukking gegeven aan maatschappelijke thema's, zoals armoede, religie en revolutie. Het wereldwijde thema van de 21ste eeuw is geweld. IJM en kunstenaars bevinden zich in de voorste linies in de bewustwording rond en strijd tegen onrecht.”
- Caroly Houmes, oud-directeur IJM


In de campagne Expressions for Justice gaat IJM partnerschappen aan met kunstenaars die meestrijden tegen onrecht. Expressions for Justice organiseert concerten en tentoonstellingen in verzet tegen geweld zoals moderne slavernij.

IJM organiseert in de campagne Expressions for Justice samen met kunstenaars, muzikanten, fotografen en schrijvers concerten, tentoonstellingen en andere kunstmanifestaties. Expressions for Justice heeft een doorlopende webgalerij  van werken die de lelijkheid van onrecht en de schoonheid van hoop en herstel uitdrukken.

 

Kunstenaars en artiesten die willen bijdragen aan Expressions for Justice worden van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. Dit kan door een mail te sturen aan [email protected]
Coordinator van Expressions for Justice is Rietje Bakker. 

Bekijk de site van Expressions for Justice hier.

 

Een initiatief van Expressions for Justice is het Red Sand Project. Een actie waaraan iedereen kan deelnemen. Kijk voor meer informatie hier.

 

Realisatie: WebNL | Copyright 2019 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden