shield arrow-simple-alt-top arrow-simple-alt-left arrow-simple-alt-right arrow-simple-alt-bottom facebook instagram linkedin medium pinterest rss search-alt shaper twitter video-play arrow-long-right arrow-long-left arrow-long-top arrow-long-bottom arrow-simple-right arrow-simple-left arrow-simple-bottom readio arrow-simple-top speaker-down plus minus cloud hb pin camera globe cart rotate Group-35 star edit arrow-top arrow-right arrow-left arrow-bottom check search Close square speaker-up speaker-mute return play pause love new-tab equalizer

IJM Expressions for Justice

Kunstenaars hebben door de eeuwen heen altijd uitdrukking gegeven aan maatschappelijke thema's, zoals armoede, religie en revolutie. Het wereldwijde thema van de 21ste eeuw is geweld. IJM en kunstenaars bevinden zich in de voorste linies in de bewustwording rond en strijd tegen onrecht.

Rescue - Henriëtte Alexander | 'not' - Ingrid Slaa | Freedom - Marjanne Stroopendaal

In the picture - Saskia van den Berg | No longer afraid - Shannon Dekker | Help! - Roel Ottow

Reizende expositie Expressions for Justice

ArsProDeo organiseert samen met IJM Expressions for Justice, de reizende expositie Expressions for Justice. De expositie vraagt aandacht voor het onrecht van kindslavernij wereldwijd en geeft ook ruimte aan hoop en bevrijding.

Meer weten of deze expositie boeken?

De expositie bestaat uit werk van 21 kunstenaars. Dit zijn kunstenaars die verbonden zijn aan ArsProDeo, of aan Galerie Arte Temporale in Bussum, of die werk hebben geschonken aan IJM Expressions for Justice. Afhankelijk van de locatie, plaatsen we maximaal 31 werken. Er is overleg mogelijk over de keuze.

Kerken kunnen contact opnemen met ArsProDeo als ze de expositie in hun gemeente willen exposeren. We gaan uit van een periode van 1 maand per kerk (of instelling), tussen september 2019 en juli 2021.

What if - Gerlina Pols | Party! - André Bikker | Hidden - Jetty Knoop

Free - Henrike Gootjes | The Child Soul - Lindy Damen

In de campagne Expressions for Justice gaat IJM partnerschappen aan met kunstenaars die meestrijden tegen onrecht. Expressions for Justice organiseert concerten en tentoonstellingen in verzet tegen geweld zoals moderne slavernij.

IJM organiseert in de campagne Expressions for Justice samen met kunstenaars, muzikanten, fotografen en schrijvers concerten, tentoonstellingen en andere kunstmanifestaties. Expressions for Justice heeft een doorlopende webgalerij van werken die de lelijkheid van onrecht en de schoonheid van hoop en herstel uitdrukken.

Kunstenaars en artiesten die willen bijdragen aan Expressions for Justice worden van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. Dit kan door een mail te sturen aan [email protected].

Een initiatief van Expressions for Justice is het Red Sand Project. Een actie waaraan iedereen kan deelnemen.

Coördinator van IJM Expressions for Justice is Rietje Bakker.

U kunt vandaag redding mogelijk maken.

Met uw gift vecht u mee tegen slavernij, geweld en onrecht wereldwijd. Samen kunnen we een einde maken aan slavernij.

Word deel van IJM's reddingsteam als Freedom Partner.

Uw maandelijkse gift stelt onze teams in staat kwetsbare kinderen en gezinnen te bevrijden, naast hen te staan om hun leven weer op te bouwen én criminelen voor de rechter te slepen.

Login

Donor Portal

Review your giving, tax statements and contact info via the IJM Donor Portal.

please sign in
Email Sign Up
Get updates from IJM on stories from the field, events in your area and opportunities to get involved.
sign up