Het is niet zo vanzelfsprekend :)

19 april 2017

Met twee prachtige kindjes zit ik aan tafel, ze lezen samen een boekje en spelen met blokjes, even later willen ze toch weer kleuren. <3 Echt genieten dit! Heerlijk om het mama zijn en het werk voor IJM te combineren! Ik heb zonet weer gelezen dat er 40 slaven zijn bevrijd! Waaronder 19 kinderen, wat bijzonder! Het maakt indruk op me, elke keer als ze weer een bevrijdingsactie hebben gedaan ben ik onder de indruk! Nu weer 40 mensen die hoop hebben op een nieuwe toekomst! Ik hoop op nog veel meer bevrijdingsacties, dat er nog meer mensen bevrijd mogen worden uit slavernij. Dat kinderen mogen spelen in plaats van misbruikt te worden, dat gezinnen in vrijheid mogen leven en niet meer uitgebuit zullen worden. Dat is mijn hoop! En die hoop wil ik vandaag met jullie delen. Het is zo belangrijk om dit onder de aandacht te brengen! Ik wist dat dit gebeurde, maar nu het zo verweven zit in mijn hart is het niet meer los van mij te krijgen! Ik zit hier met twee kleine mannetjes aan tafel, ze zitten heerlijk te spelen.. het besef komt zo ineens binnen.. Zo vanzelfsprekend is dit niet. Er worden op dit moment kindjes mishandeld, misbruikt, ik zou mijn ogen willen sluiten, om mijn hart muren willen zetten, want elke keer breekt mijn hart opnieuw.. en we laten het allemaal gebeuren.. 
We kunnen en mogen onze ogen hier niet meer voor sluiten! We moeten onze verantwoordelijkheid nemen en onder ogen zien hoe de wereld écht in elkaar zit.. Het mag niet zo zijn dat omdat het zoveel km's verder gebeurd wij hier onze ogen sluiten en net doen alsof het niet gebeurd.
Ik wil een verandering brengen, ik wil een stem zijn van wie wij de stem niet kunnen horen, en in november ben ik opgestaan om me in te zetten voor IJM. Ik hoop dat u en jij samen met mij en de zovelen anderen ook op gaan staan om dit geweld en slavernij te stoppen. Elke bevrijding is weer een stap verder, elke persoon telt! Op weg naar hoop, voor hun een weg naar een hoopvolle toekomst! 

Op mijn pagina kunt u leuke producten bestellen waarvan het bedrag naar IJM gaat, op mijn campagne pagina kunt u geld overmaken wat IJM kan gebruiken voor de reddingsacties, professionele hulp en nog zoveel meer! Doet u ook mee? Alle kleine beetjes helpen, samen word het één groot geheel! Until All Are Free! - International Justice Mission <3-  

CréAnne In Actie 

comments powered by Disqus

Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden