We sluiten weer af met een mooi bedrag!

01 februari 2017

De maand januari mochten we gisteren alweer afsluiten. De laatste bestellingen van die maand gingen dan ook weer de deur uit. Wat fijn om een maand zo feestelijk af te mogen sluiten met allerlei envelopjes en pakketjes.
Ook mocht ik gisteravond weer de administratie doen, wat vind ik dat heerlijk om mee bezig te zijn. Al die cijfertjes die weer tot een bedrag mogen worden wat ik weer mag overmaken naar IJM! Zoveel meer mensen die geholpen mogen worden, die gewoon de vrijheid krijgen die wij gewend zijn en normaal zijn gaan vinden. Door dit project besef ik me wat een zegen dat is om in deze vrijheid te mogen leven. En wat een zegen is het dat ik dit mag doen zodat IJM meer werk zou kunnen verzetten! Hoe gaaf is dat?!
Nu hoor ik in mezelf een soort van trommelgeroffel, jullie ook? Want deze maand heeft maar liefst €262,- opgebracht! Dat maakt dat ik nu op een totaal sta van €687,-! Dit is zooooooooo boven verwachting! Super vet! Bedankt allemaal! De bestellingen van februari druppelen alweer binnen, dus schroom niet om ook deze maand een bestelling te doen! 
Until All Are Free! Doen jullie deze maand ook weer mee? Samen kunnen we het verschil maken!

foto van CréAnne In Actie.
comments powered by Disqus

Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden