Bestellingen afronden, morgen alweer de maand januari afsluiten.

30 januari 2017

De pakketjes kaarten zijn vorige week zaterdag allemaal op de bus gegaan. Hopelijk krijgt iedereen ze vandaag of morgen binnen, zodat ze weer verder verstuurd kunnen worden of dat je ze leuk inlijst om je huis mee op te fleuren.
Straks eerst maar weer lekker verder haken&breien, heerlijk weer wat bestellingen afronden die vanmiddag nog met de post mee kunnen. Vergeten jullie de 'valentijnshartjes' niet? Ze zijn voor €2,- verkrijgbaar! Ik ga ze zelf aan mijn kast in de woonkamer hangen, het zijn van die kleine details die je huis je huis maken. Ze zijn zo leuk en vrolijk!
Morgen gaan we de maand januari alweer afsluiten! Wat vliegt een maand ook voorbij. Ik ben erg benieuwd hoeveel geld ik deze maand heb mogen ophalen voor de vrijheid van mensen! <3 Jullie ook? Hou dan mijn facebook-pagina in de gaten want woensdag maak ik het maandbedrag bekend, ook komt er volgende maand een nieuwe sponsoractie die ik van harte bij jullie mag aanbevelen. Een hele fijne dag vandaag! Geniet van vandaag, want voor je het weet is het weer morgen ;)

Facebook - Weblog

comments powered by Disqus

Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden