Bid

Bid

“Geef niet op als u het erg moeilijk krijgt en houd nooit op met bidden."

Romeinen 12:12

 

Ons werk begint met gebed. Wij geloven dat God van mensen houdt en onrecht haat – en dat dat wij dit werk alleen met Hem kunnen doen. We zijn afhankelijk van het gebed van onze gebedspartners wereldwijd als we werken in gebieden van grote duisternis en als we hen dienen die vastzitten in wanhopige situaties. Daarom zijn wij blij met al de mensen die wereldwijd voor ons werk bidden. Meld u daarom onder aan deze pagina aan voor onze gebedsmail. Elke maandag krijgt u van ons vijf concrete gebedspunten gemaild voor de rest van de week.

IJM-dag

Op 28 oktober 2017 organiseren we onze eerste IJM-dag. Een dag van bidden, aanbidden en delen. Tijdens deze dag willen we stilstaan bij verhalen uit het veld. Verhalen van onrecht en van hoop! Maar vooral willen we bidden. Bidden voor slachtoffers van slavernij, voor onze collega's, voor overheden en voor het einde van slavernij. Kijk op www.ijmnl.org/doemijrecht voor meer informatie.

Kijk onder Voor kerken voor meer informatie.

 

Gebedshandleiding

Download hier een gebedshandleiding voor uw kleine groep: 'Rechtvaardig gebed'.

 

Gebedsmail

Omdat wij momenteel overstappen naar een nieuw systeem, willen wij u vragen zich aan te melden via het contactformulier, ovv gebedsmail.

Realisatie: WebNL | Copyright 2018 | International Justice Mission Nederland | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden